top of page

DAU TRADICIONAL 2022
Galeria d'imatges

Presentació dels llibres de la FCJEDT al canal YOUTUBE de @fedejoctradicio

Ja hem passat un Dau més amb tot un èxit de participació. La climatologia ens va respectar i vam poder fer tot el programa previst.

Ens van acompanyar la Federació Balear de Tir de Fona. Vam fer finals de campionats de lluita del Bac. Es va disputar el V campionat de morra Dau Barcelona. Es van jugar unes partides de bèlit amb un equip de Barcelona i un de Verona. Es van presentar els llibres impulsats per la federació: Sonos Ludum; La Morra i El Bac, modalitat de lluita de les Terres de l'Ebre. A més dels molts jocs ofertats per la Companyia de Jocs l'Anònima, una mostra de l'aixecada del càntir d'Argentona, i bitlles de 6 de la Coordinadora Intercomarcal de Bitlles i Bitlles de Lleida. Tot un èxit. Gràcies als que haveu participat.

També vam tenir temps de fer la reunió extraordinària d'hivern que va servir per compartir els diferents moments que estem vivint les entitats en el primer any sencer post pandèmia.

També cal destacar l'homenatge que la gent de la federació li vam dedicar a l'Arcadi Salada i la Montse Potrony, mestres baldufers, que ens han acompanyat a tot arreu i s'han guanyat l'estima de tots nosaltres.

Cal reconèixer i homenatjar a la gent gran que ha conservat els nostres jocs.

Un sentit homenatge.

bottom of page